LAUNCH PARTY
BNI BEST BUSINESS ONLINE

JUNE 10th2021 | 06:45 AM

Aanmelden Lanceringsparty
10 Juni 2021

Deze mag je niet missen!

Aanmelden
Mega Meeting
17 Juni 2021

Deze mag je niet missen!

Netwerken

Jouw Business Laten Groeien

Lid worden van een BNI Chapter betekend meer mensen ontmoeten. Deze mensen gaan jouw aanbevelen. En dat is waarom dit BNI netwerk jouw omzet laat groeien.

Synergie Door Netwerk Relaties

Het opbouwen van relaties is waar het om draait. Jouw BNI-lidmaatschap is ontworpen om langdurige relaties te ontwikkelen die verdiepen en evolueren door middel van onze kernwaarde – Geven Loont®.

Elk lid van jouw netwerk draagt bij aan jouw succes en jij aan dat van hen. Het opbouwen van relaties is meer dan ooit cruciaal voor zakelijk succes.

Synergy

Waarom BNI Best Business Online

Onze leden ervaren een ongeëvenaarde bedrijfsgroei.

BNI biedt een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor de ontwikkeling en uitwisseling van kwalitatief goede aanbevelingen.

Omzet Vergroten

Je verhoogt jouw omzet aanzienlijk door middel van aanbevelingen.

Geweldige Netwerk Mogelijkheden

Jouw deelname aan tot wel 52 netwerkbijeenkomsten per jaar verhoogt jouw zichtbaarheid bij vele andere zakelijke professionals in jouw regio.

Professionele Ontwikkeling

Je krijgt toegang tot onze exclusieve trainingsprogramma’s en verschillende mogelijkheden om jouw presentatie en zakelijke vaardigheden aan te scherpen.

Exclusieve Ledenbronnen

Je krijgt toegang tot een reeks hulpmiddelen en educatief materiaal over netwerken, spreken in het openbaar en zakelijke succesverhalen.

Leden

BNI Ervaringen

"Zeker 80% van onze omzet creëren wij door het netwerk van BNI, maar we geven altijd meer dan we ontvangen. Dat is ook BNI"
Frank Mom Photo
Frank Mom
Eigenaar | Digischock